Ptuj je zanimivo mesto in prav taki so tudi njegovi prebivalci - delavnica o potrošniškem kreditiranju, ki smo jo izvedli v sodelovanju z Ljudsko univerzo, je bila ena najbolje obiskanih, odkrili smo številne teme, tudi tiste manj prijetne, a družbeno pomembne. Govorili smo o vseh vrstah zadolževanja, udeležnci so delili svoje izkušnje in izrazili svoje nezadovoljstvo s sistemom, ki mnogim zaradi nizkih dohodkov ne omogoča varčevanja.

Danes je imel Matjaž Jakin iz svetovalne pisarne ZPS predavanje na temo stvarne napake - kdaj in kako jo uveljavljamo v Domu oddiha Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije v Izoli.

Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije je v sodelovanju z Mestnim društvom gluhih Ljubljana danes  izvedla predstavitev brošure "Težave z odplačevanjem kredita".

Obiščite nas na 57. Sejmu Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Od 13. do 18. marca bomo na stojnici VemVeč predstavljali koristne informacije o potrošniških kreditih in stvarni napaki. Najdete nas v dvorani F.

Boste obiskali Sejem Dom plus? Vzemite si čas, tudi za postanek na naši stojnici. Zakaj?