Konec februarja smo delavnico o pasteh potrošniškega kreditiranja izvedli v Šoštanju v sodelovanju z Ljudsko univerzo Velenje. Prijazno so nas sprejeli v prostorih občine Šoštanj.

Pred začetkom delavnice so nas obiskali z radia Velenje in pripravili prispevek o pasteh potrošniškega kreditiranja, poslušalce pa tudi povabili na delavnico v Šoštanju in prihodnji teden v Velenju. Zaradi oddaje smo prejeli kar nekaj telefonskih klicev ter dobili dodatne udeležence na delavnici.

Opažamo, da se delavnic udeležijo posamezniki, ki o financah in zadolževanju imajo že kar nekaj znanja. Tega smo veseli, saj je zato izvedba vedno pestra, polna vprašanj in sproščenih pogovorov. A želimo si, da se nam pridružijo tudi tisti, ki jih je urejanja lastnih financ morda strah in si ne upajo pristopiti - vsebina naših druženj je usmerjena iskanje enostavnih odgovorov, udeleženci lahko vprašajo karkoli in prepričani smo, da vsi odidejo z boljšim občutkom glede upravanja svojega denarja in oboroženi z informacijami, kako najedi kredit, pa tudi, kako se dolgov rešiti.

Za tokratno udeležbo se vsem prav lepo zahvaljujemo, Ljudski univerzi za soorganizacijo in se že veselimo novega druženja v Velenju - vabljeni vsi!